Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

U17 Bölgesel Gelişim liginde 24Erzincanspor Türkiye Finallerine katılmayı garantiledi

Anagold 24Erzincanspor altyapı U17 takımının idmanını takip eden Altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Oktay Külünk, 2023-2024 sezonu U17 Bölgesel Gelişim liginde Anagold 24Erzincansporun Türkiye Finallerine katılmayı garantilediklerini söyledi.

Anagold 24Erzincanspor altyapı U17

U17 Bölgesel Gelişim Ligi 5. Grup ta 2. Sırada yer alan Anagold 24Erzincanspor U17, 17. hafta mücadelesinde Pazar spor U17’yi 2-0 yenerek ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Erzincan’ı Bölgesel Gelişim Ligi’nde temsil eden tek takım olan Anagold24Erzincanspor, bu sezonki muhteşem performansını sürdürüyor.

Ligde bu sezon 17. maçına çıkan Anagold 24Erzincanspor U17, 9. galibiyetini alarak ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Son 3 haftaya girilirken U17, rakiplerine gözdağı veriyor.

Türkiye finallerine katılmayı garantileyen Anagold 24Erzincanspor U17 hafta sonu lider Fatsa Belediye spor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmaları izleyen Altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Oktay Külünk takımın son durumu ile ilgili bilgi verdi.

TÜRK FUTBOLUNA DA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Ligin tamamlanmasına 3 hafta kaldığını belirten 24Erzincanspor kulübü altyapıdan sorumlu başkan yardımcısı Oktay Külünk takımın son durumunu değerlendirdi. Külünk yaptığı konuşmasında; Geçen sene bizim U14, U15 süper lig ekiplerinin de olduğu gelişim ligine katılım sağlamış Erzincan ilimizin alt yapıdaki önemini ortaya çıkardılar. Bu yıl U17’ de Bölgesel Gelişim Ligine katılım sağladık. U 17 gurubumuzda 6 takım var. Son 3 haftaya girerken Türkiye Finallerine katılmayı garantiledik. Altyapımızda oynayan oyuncularımıza maç tecrübesi kazandırmak istiyoruz. Yetiştikten sonra da A takımımız 24Erzincanspora vermek. Federasyon ilk 3’e giren takımlara önemli bir maddi destek sağlıyor. Bizlerde finallere katılarak derece yapmak ve alınan primi sporcularımıza dağıtmak istiyoruz. Geçen yıldan U19 takımımızdan A takımımıza kazandırdığımız oyuncularımız var. Hedef büyük. İnşallah A takımımıza alt yapıdan yetişen sporcularımız daha fazla kazandırarak Türk futboluna da katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

VELİLER, ÇOCUKLAR VE KULÜP ÇALIŞANLARIYLA BİRLİKTE BİR AİLE GİBİYİZ

Bu ülkenin futboldaki geleceğini kurtaracak olan çocukların, küçük yaşlarda bu sahalardan çıktığını belirten Anagold 24Erzincanspor yönetim kurulu üyesi Dr. Serdar Çetinkaya, “burada veliler, çocuklar ve kulüp çalışanlarıyla birlikte bir aile gibiyiz. Bu aile bağı bizleri bir arada tutuyor ve başarının ardındaki gizli rolü oynuyor” dedi.