Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Teknoloji Vakfından Huzur evine ziyaret

Türkiye Teknoloji Vakfı (T3 vakfı) Erzincan il sorumlusu Emine Gül ve beraberinde Deneyap atölyelerinde yetenekli ortaokul ve lise öğrencileri ile birlikte 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret ederek bayramlaştılar.

Türkiye Teknoloji Vakfı (T3

Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla birlikte kurulan Türkiye Teknoloji Vakfı (T3 vakfı);

Türkiye’nin dışa bağımlılığını ortadan kaldırmak amacıyla, teknolojiyi halk için ulaşılabilir kılmak, çıkan engelleri kaldırmak ve bu alandaki iç dinamikleri ortaya çıkarıp 7’den70’ e farkındalık yaratıp, sevdirmek için, kurucu başkan Bayraktar öncülüğünde hayata geçirildi.

Ziyaret ve Teknoloji Vakfı (T3 vakfı) ile ilgili bilgi veren Erzincan il sorumlusu Emine Gül; “MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ” ülkemizin sağlam kurum kuruluşları ve milletimizin inancı sayesinde her geçen gün kıymetinin çok daha iyi anlaşılan milli bir oluşumdur, Milletimizin dinamik ve potansiyellerini bulup, keşfedip bu amaca sahip herkesi maddi ve manevi desteklemek istiyoruz. TEKNOFEST ile Milletimizin iç dinamiklerinden çıkan bu fikirleri projeye dönüştürüp sergileyip sonrasında da yerli ve milli ürüne dönüştürmeleri aşamalarını amaçladığımız milletimiz ve tüm dünyaya coşkuyla ilan ediyoruz.

MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ RUHUNU ERKEN YAŞTAN ÖĞRETİYORUZ

Deneyap Atölyelerimiz yetenekli ve ilgili Ortaokul ve Lise öğrencilerimize 21. Yüzyıl becerilerini öğrencilerimize kazandırmak ve Milli Teknoloji Hamlesi ruhunu erken yaştan öğretiyoruz. Vakfımız milletimizin huzuru, refahı ve mutluluğunu amaç edinmiştir, Bu doğrultuda bizleri bugünlere getiren kıymetli büyüklerimize saygımız, sevgimiz ve vefa borçlu olduğumuzun bilincinde olarak,

Bugün, Erzincan ilimizde bulunan 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi ziyaretimizi 10 vakıf gönüllümüz ile birlikte gerçekleştirdik. Büyüklerimizle bayramlaştık, kandillerini kutladık, hediyeleştik, ellerini öpüp güzel sohbetler gerçekleştirdik, büyüklerimizin dualarını aldık, mutluluklarını paylaştık.

Emeği geçen ve etkinlik boyunca desteğini bizden esirgemeyen huzurevi müdürümüze, tüm huzurevi çalışanlarımıza, vakıf gönüllülerimize ve vakfımız yöneticilerine bu hassasiyetlerinden dolayı hepinizin huzurunda teşekkürü borç bilirim. Rahmeti ve bereketiyle içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının milletimize hayırlar getirmesini ve devamındaki Ramazan bayramımızı sevinç ve mutluluk içinde geçirmenizi dilerim” dedi.