Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi Eğitimleri, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nda Başladı

Boğaziçi Üniversitesi ve Garanti BBVA iş birliğiyle düzenlenen eğitim programı, Erzincan TSO'nun ev sahipliğinde kadın girişimciler için başladı.

Boğaziçi Üniversitesi ve Garanti

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde düzenlenen Türkiye Kadın Girişimci Akademisi eğitimleri bugün başladı. Boğaziçi Üniversitesi ve Garanti BBVA’nın ortaklığıyla gerçekleştirilen eğitim programına, Erzincan TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu önderliğinde kurul üyeleri ile birçok kadın girişimci ve girişimci adayları katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Himmetoğlu’nun, “Şirketlerin İyilik Halini Koruyabilmek” ve “İş Dünyasında ki Liderlik Stilleri” konularıyla bugün başlayan Akademi eğitimleri, 28 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek ve çeşitli konuları içerecek. Dijital Pazarlama, Şirket Yönetimine Finansal Bakış, Temel Ticaret Hukuku ve Ticari Sözleşmeler, Şirket Başarısında Müşteri Deneyiminin Rolü ve Çalışan Deneyimi, Yenilikçi Dünyada Yenilikçi İş Modelleri Geliştirme, E-Ticaret için Sosyal Medya İletişimi, Aile Şirketleri İçin İzlenmesi Gereken Kritik Noktalar, Şirket Yönetim Süreçlerindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri ile Kurum İçi İletişim Süreçlerini İyileştirmenin Yolları konu başlıklarından oluşacak.

Eğitimler, hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak planlanmış olup, katılımcılara Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından sertifika verilecek.