Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Erzincan’da yarıştı

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde düzenlenen 11-15+ yaş Snowboard Türkiye Şampiyonasına 19 ilden 256 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Erzincan Ergan Dağı Kayak

Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde düzenlenen yarışmalar nefesleri kesti. Yarışmalarda derece yapmak için yoğun çaba gösteren sporculardan bazıları düşerek birinciliği kaçırarak büyük üzüntü yaşadılar.

Erkeklerde 2005 doğumlu ve yarışmaya Erzurum’dan katılan Ömer Faruk Keleşoğlu birinci olurken, Kadınlarda ise 2004 doğumlu ve yarışmaya Eskişehir’den katılan Nisa Özsay birinci oldu.

ERZİNCAN ERGAN DAĞI KAYAK MERKEZİNİN PİSTİ BİR BAŞKA

Büyük heyecanın yaşandığı yarışma ile ilgili konuşan sporcu Efe İldeş, Ankara’dan katıldığını belirterek, “8-9 yıldır snowboard yapıyorum, bugün ise yarışta güzel bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Kaymak isteyen arkadaşlarıma Erzincan’ı Ergan Dağı kayak merkezini tavsiye ediyorum, buranın atmosferi, keyfi ve zevki başka. Birçok şehirde yarıştım ama Erzincan Ergan Dağı kayak merkezinin pisti bir başka” dedi.

ÇOK PİSTTE KAYDIK TÜRKİYE’DE AMA BENCE ERZİNCAN BİR BAŞKA

Ankara’dan yarışmalar için kızın getirdiğini belirten sporcu velisi Sertan Okan şu ifadelere yer verdi; Kızım İki buçuk yaşından beri kayıyor. 6 yaşından beridir de sonowboard yapıyor. Biz Erzincan’ı iki nedenle çok seviyoruz, bir kere çok geniş pistleriniz var, nefis bir atmosfer var, halk çok keyifli, cana yakın. Çok pistte kaydık Türkiye’de ama bence Erzincan bir başka, halkı olsun, buradaki yetkililer olsun çok sıcakkanlılar. O yüzden çok teşekkür ediyoruz bizi ağırladığınız için. Dün Vali Bey ile de konuştuk, o da gerçekten müthiş bir insan. Kendisini sosyal medyada da takip ediyoruz, Her hafta burada. Bakınca böyle bağ oluyor. Çok teşekkür ediyoruz herkese.”

SIFIRA YAKIN BİR ORGANİZASYON YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

Son olarak yarışmalar ile ilgili bilgi veren Türkiye Kayak Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Bülent Demirel şu ifadeleri kullandı; “Bugün Erzincan’da Türkiye Kayak Federasyonu programında yer alan, ikinci etap snowboard yarışlarını yaptık. Gördüğünüz üzere pistlerimiz bunun için gayet uygun. Gelen ekiplerin bu hassasiyetini biliyoruz. Sıfıra yakın bir organizasyon yaptığımızı düşünüyoruz. Bu anlamda sizlere, Valiliğimize, UMKE ’ye, Jandarma Ekiplerine ve tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok özverili bir çalışma oldu. Yaklaşık iki gündür neredeyse hiç uyumuyoruz, bütün Türkiye neredeyse burada. 19 ilden toplam 253 sporcumuz var. Yarışlarda gördüğünüz gibi devam ediyor. Erzincan’ımızın kurtuluşu dolayısıyla Federasyonumuza bu yarışı Erzincan’a verdiği için çok teşekkür ediyoruz.”

19 ilden 253 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 11-15+ yaş Snowboard Türkiye Şampiyonası yapılacak madalya töreni ile sona erecek.