Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında gururlandıran başarı

Erzurum Teknik Üniversitesi kampüsünde 55. si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmalarında büyük başarı elde ederek Erzincan’ı gururlandıran öğretmenler ve temsilci Okulların müdürleri, İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret ettiler.

Erzurum Teknik Üniversitesi kampüsünde

Erzincan, Biyoloji ve Türk Dili Edebiyatı alanlarında iki birincilik, Teknoloji Tasarım alanında ikincilik ve Psikoloji alanında üçüncülük olmak üzere 4 ödülle damga vurmayı başardı.

Bu başarıda emeği geçen danışman öğretmenler Bilim Sanat Merkezinden İlhan Sahip ve Ozan Eroğlu, İpekyolu MTAL’den Tuğba Atıcı,  Atatürk MTAL’inden  Nurhan Güloğlu, Fatih MTAL’inden Ahmet Kavak, Fen lisesinden Hacer Taçyıldız ve Erzincan Lisesinden Pınar Korkmaz ve Okul Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ın konuğu oldular.

Başarıya giden yolu ve başarı yolundaki yaşantılarını İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile paylaşan Öğretmenler, sonraki süreçte aynı gayretle öğrencilerine danışmanlık etmeye  devam edeceklerini belirttiler.

İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, başarının paydaşları olan tüm idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamı dileklerini iletti.