Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TEMA Vakfı üyelerinden rektör Levent’e ziyaret

TEMA Vakfı üyeleri Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret ederek Tema yaprak rozeti ve Tema Vakfı tarafından basılan “Meşe” adlı kitabı hediye ettiler.

TEMA Vakfı üyeleri Erzincan

Tema Vakfı Temsilcileri saha ziyaretleri kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Tema Vakfı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi Büşra Baytekin, Tema Vakfı Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Yazar ve Genç Tema Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Bilal Kayaoğlu bulundu.

Gerçekleşen ziyarette TEMA Vakfı temsilcileri, Rektör Prof. Dr. Levent’e vakıf olarak Üniversite ile birlikte çevre ve doğa bilincinin gelişmesi konusunda yapılabilecek projelerden bahsetti. Ziyaret sonunda TEMA Vakfı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilcisi Büşra Baytekin, Rektörümüze Tema yaprak rozeti ve Tema Vakfı tarafından basılan “Meşe” adlı kitabı hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Akın Levent de TEMA Vakfı temsilcilerine teşekkürlerini iletti.