Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Ortada Kalmaz

Erzincan’da bir Televizyon programına konuk olan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, son günlerde gündemde olan Erzincan spor konusuna değindiler.

Erzincan’da bir Televizyon programına

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman Erzincan spor bizim için çok önemli,  Erzincan spora talip olan olursa olacak olmazsa devreye gireceğiz. Biz hiç bir şeyden çekinmiyoruz derken,  Milletvekili Burhan Çakır ise, Biz Erzincan sporun yanındayız, ne de gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kimse endişe etmesin, aday çıkmazsa biz kulübü ortada bırakmayız ne gerekiyorsa yaparız.  134 Milyonlu bir stadı yapan irade Erzincan sporu da ortada bırakmaz dedi.

Televizyon programına konuk olan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, son günlerde gündemde olan Erzincan spor konusuna değindiler. 

KONGREYE DAVET GELMEDİ

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır Erzincan spor bizim şehrimizin takımı Erzincan spor geçmişte acılar yaşayan bir takım dedi. Çakır, Erzincan spor denilince hepimizin yüreği atıyor ama, Erzincan spor camiasın şunu bilmelerini isterim Erzincan sporun bu halde olmasına en çok üzülenlerden biri kulüp başkanı sonrasında ise Şehri yönetenlerdir, Kimse bu durumda olmasını arzu etmez ama sabredeceğiz. Erzincan spor ortada kalmayacaktır, Erzincan spor inanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde daha güzel yerlere gelecektir dedi.  Geçen hafta Erzincan sporun kongresi vardı bana soruyorlar acaba niye katılmadınız. 4 Temmuz da benim meclis çalışmamız olduğu için gelemedim. Ama bize de davetiye de gelmedi. 

ERZİNCAN SPOR ORTADA KALMAYACAKTIR

Ben buradan Binali beye Teşekkür ediyorum, Erzincan spora 9 Milyon lira Sponsorluk sağladı.  Bizim farklı firmalar ile görüşmemiz var, burada başkan belirlendiği zaman, yine bu işi yapacağız, Erzincan sporu onlar ne kadar seviyorsa ben onlardan daha çok seviyorum. Erzincan spor ortada kalmaz,  Biz önümüzdeki günlerde bir spor şurası yaparak Erzincan spora neler yapabiliriz, Erzincan sporu başarılı kılmak için herkesin görüşünü alacağız.  Biz Erzincan sporun yanındayız, ne de gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kimse endişe etmesin, Perşembe günü Genel Kurulumuz var, aday çıkmazsa biz kulübü ortada bırakmayız ne gerekiyorsa yaparız.  134 Milyonlu bir satı yapan irade Erzincan sporu da ortada bırakmaz dedi.

BAŞKANI ERZİNCANLI SEÇECEK

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise konuşmasında Erzincan sporun bir başkanı bir yönetimi var, şu ana kadar Erzincan sporda büyük bir sıkıntı oluşmadı. Şimdi bir kongre yapıyorlar ve bu kongrede başkan seçilecek.  Biz bu başkanı tayin etmek istemiyoruz. Böyle bir olgu var birileri talimat vermesin,  tamam o zaman oturun başkanımızı seçelim,  Başkanı Erzincanlı seçecek, Başkan seçildikten sonra çalışmalarımız devam edecek. Ortalıkta bir söylenti var, Anagold Sponsorluk noktasında ne buz patenine evet dedi nede Erzincan spora, Anagold ile görüşmelerimiz devam ediyor.  Önemli olan bir yönetimin oluşması, kulüp Başkanı Ahmet Bey ben yokum diyorsa, şimdi yeni bir arkadaş gelecek bizde destek olacağız. Erzincan spor bizim için önemli.  Erzincan spora talip olan olursa olacak olmazsa devreye gireceğiz. Biz hiç bir şeyden çekinmiyoruz dedi.