Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En başarılı antrenörler Erzincan’dan

Erzincanlı Milli Takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin Erzincanlı milli sporcularının aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı En başarılı Antrenör ödülüne layık görüldüler.

Erzincanlı Milli Takım Antrenörleri

Badminton branşında Erzincanlı milli sporcuların uluslararası turnuvalarda gösterdikleri başarılarda büyük rol oynayan Erzincanlı antrenörler Ankara’da en başarılı antrenör ödülünü aldılar.  

ANKARA’DA BADMİNTON’UN EN BAŞARILI ANTRENÖR ÖDÜLÜNÜ ALDILAR

30 Mayıs – 2 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde 300’ün üzerinde kulüpten, 762 sporcunun katılımıyla yapılan 17 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası sonucu Erzincanlı Milli Takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin sporcularının aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı En başarılı Antrenör ödülüne layık görüldüler.

Alınan ödülle ilgili açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Murat Sönmez; “Yıllardır verdiğimiz emekler şükürler olsun başarı olarak bize dönüp bizi gururlandırıyor. Bu almış olduğumuz birincilik ödülü enerjimizi ve motivasyonumuzu daha da arttırmıştır. İlimizde yetiştirdiğimiz sporcuların ulusal ve uluslararası almış oldukları dereceler madalyalar ülke sporuna yapılan üst düzey katkılar bizi sevindiriyor. Hele bu sporcuların daha sonra hayata antrenör ve beden eğitimi öğretmeni olarak görev almaları bize gurur veriyor.” dedi