Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ses Sanatçısı Ferdi Kaya’nın Oğlu Kadir Kaya evlendi

Erzincan’ın tanınmış ses sanatçılarından Ferdi Kaya’nın oğlu Kadir Kaya Petek ailesinin kızları Merve Petek ile dünya evine girdi.

Erzincan’ın tanınmış ses sanatçılarından

Erzincan ve ülkenin tanınmış ses sanatçılarından Ferdi Kaya’nın oğlu Kadir Kaya, Güner Petek’in kızı Merve Petek ile hayatını birleştirdi.

Erzincan Bahçesaray düğün salonunda gerçekleştirilen nikâh törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kutlama mesajı gönderdi. Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun tarafından kıyılan nikâh töreninde Kaya ve Petek çiftin nikâh şahitliğini Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve önceki dönem milletvekili Burhan Çakır yaptı.

Kaya ve Petek çiftinin nikâh şahitliğini yapan Erzincan milletvekili Süleyman Karaman ve önceki dönem milletvekili Burhan Çakır çifte mutluluk dileklerinde bulundular.

Düğün töreninin ardından duygularını dile getiren ses sanatçısı Ferdi Kaya, “Allah bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin. Canımdan çok sevdiğim oğlumun bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çok mutluyum çok sevinçliyim” dedi.

Erzincan KENTHABER24 İnternet Haber Sitesi ve Gazetesi olarak Kaya ve Petek çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.