Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarıgül; “Türkiye 3 aydır CHP’yi konuşuyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Merkez ilçe başkanlığı seçimleri için genel kurula katılan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan

Bugüne kadar çok kongreye katılmış bir arkadaşınız olarak kongre salonlarında çok sabahladığını belirten Sarıgül yaptığı açıklamasında; bazen ben aday oldum, bazen bir adaya destek verdim, kongrelerde çok mücadele verdim. Bu mücadeleyi vermeseydim, bugün burada bulunamazdım. Ben kulis yapmayı bilmem. Ben otel lobilerinde, parti koridorlarında ve rahat koltuklarda siyaseti hiç bilmem. Ben sokakta siyaset yaparım, kongrede konuşurum.

Parti meselesinin konuşulacağı yer kongrelerdir.

Eleştiri mi yapacaksın, buraya geleceksin, aday mı olmak istiyorsun. buraya geleceksin.

Kendini elitlere değil, delegeye beğendireceksin. Siyaset mücadele ister, siyasette ikram olmaz.

Türkiye 3 aydır CHP’yi konuşuyor. Daha seçim sonuçları açıklanmadan muhalefete başladılar. Güvenlik kamerası bile görseler CHP’yi eleştirdiler. Sabah kim erken kalkarsa onu Genel Başkan yapmaya kalktılar. CHP’nin kapısından dahi geçmemiş isimler ömründe CHP’ye oy vermemiş kişiler, CHP’yi dizayn etmek istediler. CHP’yi iktidar yapmak için çalışmayanlar yönetici olmak için yarışa çıktılar. CHP ve Kılıçdaroğlu’na her zamankinden çok ihtiyacımız var. Tarlada, fabrikada üretim, kamuda dürüst yönetim diyen Kılıçdaroğlu’dur.

Kılıçdaroğlu devleti bilir. Demokrattır, adalet ve hakkaniyetten ayrılmaz, kendisine oy vermeyenlerinde hakkını ve hukukunu korur. Sonuna kadar Kılıçdaroğlu, Sonuna kadar CHP diyoruz. Biz vefadan yanayız, biz haklıdan yanayız. Biz kariyer heveslisi değil, Türkiye sevdalısıyız. Biz ufak hesapların değil, büyük bir davanın adamıyız. Biz kimsenin adamı değiliz. Şucu bucu değiliz. Biz Cumhuriyetçiyiz, Halkçıyız, Milliyetçiyiz, Devrimciyiz, Devletçiyiz, Laikiz,

Kimse kendisini partinin üstünde görmesin. Kimse aldığı oyu kendi hesabına yazmasın. Bizi buraya getiren güç partinin gücüdür. Partimiz varsa biz varız. Partimiz güçlüyse biz güçlüyüz.

CHP sadece bir parti değil, CHP bu ülkenin teminatıdır. CHP devleti kuran partidir. CHP demokrasiyi getiren partidir. CHP, Malazgirt’ten Kocatepe’ye tam bağımsız Türkiye diyenlerin partisidir. CHP, hak arayanların, hakkını arayanların partisidir. CHP, “incinsen de incitme” ilimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır” diyenlerin partisidir.