Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonlar teniste hedef büyüttü

Türkiye Tenis Federasyonu başkanlığı tarafından 4-8 Eylül tarihlerinde bu yıl ikincisi düzenlenen 6 ülkeden 54 sporcunun katılım sağladığı ERGAN Cup 2023 uluslar arası tenis turnuvasında tek erkekler ve tek kadınlarda şampiyon olan sporcular hedef büyüttü.

Türkiye Tenis Federasyonu başkanlığı

4-8 Eylül tarihlerinde Erzincan Gençlik spor müdürlüğü tenis kortlarında ikincisi gerçekleştirilen ERGAN Cup 2023 uluslar arası tenis turnuvasında tek erkeklerde birinci olan İstanbul’dan Orhan Alp Akyol ve Tek Kadınlarda birinci olan İzmir’den Ecrin Lal Yavuz düzenlenen kupa töreni sonrasında KENTHABER24’e özel açıklamalarda bulundular.

Teniz sporuna küçük yaşta başladığını hedefi olan Avrupa ve dünya derecesi için ilk durak olan ERGAN Cup 2023 uluslar arası turnuvada tüm rakiplerini yenerek birinci olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Orhan Alp Akyol; Erzincan çok güzel bir şehir ilk kez geldim. Resmi bir turnuvada şampiyon olmak çok güzel. Zorlu ama bir o kadar da zevkli geçen maçlarım oldu. Şampiyon olduğum için çok mutluyum. İnşallah hedefim olan Avrupa şampiyonluğuna çok çalışarak ulaşmak istiyorum” dedi.

Tek Kadınlarda şampiyon olan Ecrin Lal Yavuz’da mutlu olduğunu ifade ederek, 6 farklı ülkeden sporcular gelmişti. Ben İzmir’den katıldım. Çok zorlu maçlar oynadım. Finalde ki rakibim daha önce şampiyonluk yaşamış bir sporcuydu. Bende aileme verdiğim şampiyonluk sözünü yerine getirdiğim için ayrıca mutluyum. Federasyonumuz bizlere gerçekten destek oluyorlar. Çalışmalarımın karşılığını burada aldım. Daha fazla çalışarak Avrupa ve Dünya sıralamalarında adımızın ve ülkemin isminin geçmesi için çalışacağım. Burada bizleri ağırlayan Gençlik spor il müdürlüğümüze ve federasyonumuza teşekkür ediyorum. Bir yıl sonra düzenlenecek olan ERGAN Cup’ a da katılmak istiyorum. İlginiz için teşekkür ederim” dedi.