Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Levent, Acar Gençlik Kulübünün fotoğraf sergisine katıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Yalnızbağ Yerleşkesinde, Erzincan Acar Gençlik Kulübü tarafından Kulüp gönüllülerinin 6 Şubat depremlerinde deprem bölgesinde yaptığı görevlerin fotoğraflarının yer aldığı bir fotoğraf sergisi düzenlendi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

EBYÜ bünyesinde gönüllü öğrencilerden kurulu olan Erzincan ACAR Gençlik Kulübü’nün düzenlediği sergiye Rektör Prof. Dr. Akın Levent ve EBYÜ Deprem Araştırma Teknolojileri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Şevket Özden katıldı.

Acar Gençlik Kulübünün deprem bölgesindeki çalışmalarının yer aldığı sergideki fotoğrafları büyük bir beğeniyle inceleyen Rektör Levent, Erzincan Acar Gençlik Kulübü üyelerini deprem bölgesinde yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti ve sivil toplum kuruluşu olarak yapacakları çalışmalarda da başarılar diledi.

ACAR Erzincan İl Başkanı Ferhat Kılıçlı; Afet ve acil durumlar için eğitim vermek ve gönüllü bireyler yetiştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Amacımız gençlerin eğitim, spor, kültür, proje gibi dallarda daha aktif olmalarını ve kendi fikirlerini korkmadan çekinmeden ortaya koyabilmeleri için çalışmalar sürdürerek bu sayede ileri görüşlü gençlik oluşumuna katkı sunmak” dedi. 6 Şubat asrın felaketinde birçok farklı illerde ekip olarak görev yaptıklarını söyleyen Kılıçlı; Deprem bölgelerinde kalmış olduğumuz süre içerisinde illerden çalışmalarımız ile ilgili fotoğrafları sergilemek istedik. Erzincan Binali Yıldırım üniversitesi rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ve Deprem Araştırma Teknolojileri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Şevket Özden hocamız bizleri yalnız bırakmadılar, sergimizi ziyaret ettiler teşekkür ediyorum” dedi.

Deprem, sel gibi afetlerde ellerinden geldiğince yaraları yarmaya çalıştıklarını belirten Ferhat Kılıçlı, Bizler kulüp olarak insanlarla kurduğumuz gönül bağımız farklı. Gittiğimiz yerlerde bizleri evlatları gibi sahiplenmeleri gibi bizlerde onların evlatları oluyoruz. Döndükten sonra görüştüğümüz çok vatandaşımız oluyor. Yakınlık sadece akrabalıkla olmuyor. Biz EBYU ACAR Gençlik Kulübü olarak çok büyük bir aileyiz” dedi.