Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Polisim Yanımda Geleceğim Güvende”

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri "Polisim Yanımda Geleceğim Güvende" Projesiyle öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyorlar.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Çocukların hayatın en değerli varlıkları olduğu ifade edilen proje ile ilgili açıklamada; geleceğimizin sağlıklı yetişen bireyleri için İl Emniyet Müdürlüğü olarak üzerimize düşenin daha fazlasını yapmak istediğimizden, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personellerimiz “Polisim Yanımda Geleceğim Güvende” Projesiyle öğrencilerimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz” denildi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik hizmetlerine toplumun katılımı, suçla mücadele konusunda toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla Erzincan ili sorumluluk bölgesinde, Fatih İlkokulu ve Melikşah İlkokulu’nda toplam 210 öğrenciye bilgilendirme yaparak, öğrencilere bilgilendirici broşür ve hediyeler dağıttılar.

Erzincan Emniyet Müdürlüğünün her zaman yanlarında olduklarını belirten öğretmen ve öğrenciler İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve Emniyet teşkilatı personellerine bilgilendirmelerden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmediler.