Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis okul önlerinde denetim yaptı

2023-2024 Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri okul önleri ve çevrelerinde denetimlerini sıklaştırdı.

2023-2024 Eğitim öğretim yılının

Yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte polis ekipleri, okul çevresinde denetim gerçekleştirildi. Erzincan’da ki okulların önlerinde ve çevresinde gerçekleştirilen denetimlerde şüpheli araçlar durdurularak evrak ve kimlik kontrolü yapıldı. Şüpheli kişilerin GBT ve üst araması da gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftasında Çocuk Şube Müdürlüğünün koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün de desteğiyle Erzincan Lisesi önünde okul çevrelerinin daha güvenli hale gelmesi amacıyla denetlemeler yapıldı. Okul çevresindeki büfeler öğrencilere açık sigara satışı yapılmaması konusunda bilgilendirilmeler yapıldı.

Çocuklar hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Geleceğimizin sağlıklı yetişen bireyleri için İl Emniyet Müdürlüğü olarak üzerimize düşenin daha fazlasını yapma isteğimizle çocuklarımızla birlikte yolculuğa çıkmak istiyoruz denilen açıklamada; Çocuklarımızın yanlarında olduğumuzu hissetmeleri ve emniyet mensuplarına güven duygularının aşılanması temel hedefimizdir.

Geleceğimiz size, güvenliğiniz ise bize emanet çocuklar sloganıyla gerçekleştirilen uygulamaların sıklıkla sürdürüleceği belirtildi.