Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Murat Demir, Bakanlık onayı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı

14 Mayıs Milletvekilliği genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için istifa eden İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün yerine vekaleten atanan Murat Demir Bakanlık onayı ile Erzincan il milli eğitim müdürlüğüne getirildi.

14 Mayıs Milletvekilliği genel

Daha önce il milli eğitim müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak görev yapan Murat Demir Bakanlık onayı ile Erzincan il Milli Eğitim müdürü olarak atandı.
MURAT DEMİR
1976 Erzincan doğumlu olan Murat Demir, ilk orta lise eğitimi Erzincan da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Türk dili ve edebiyatı öğretmenliğinden mezun oldu 2000 yılında Erzincan Çayırlı Verimli ilköğretim okulunda göreve başladı. Çeşitli okullarda çalıştıktan sonra 2014 yılında Erzincan il milli eğitim müdürlüğüne Şube müdürü olarak atandı. 2019 yılında Erzincan il milli eğitim müdürlüğüne il müdür yardımcısı olarak atandı. 2023 mart ayında valilik tarafından il müdürlüğüne vekâleten görevlendirildi. 2023 23 Haziran itibari ile de Bakanlık görevlendirmesi ile il müdürlüğüne atananan Murat Demir, evli ve üç çocuk babası.