Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Litvanya'dan Avrupa 2ncisi olarak döndüler

Litvanya' nın Vılnıus şehrinde yapılan Avrupa Badminton şampiyonası Türkiye'yi “ferdiler' de ve çiftlerde” takım olarak Erzincanlı milli badmintoncu sporcular temsil etti. Erzincanlı Milli sporcular takım olarak Avrupa ikincisi oldular.

Litvanya' nın Vılnıus şehrinde

Litvanya-Vılnıus kentinde 40 ülkenin katılımı ile yapılan U 17 Avrupa Badminton Şampiyonasında Türk Milli Badminton takımı Avrupa 2’ncisi olarak çok önemli bir başarıya imza attı. Tarihinde 2’nci kez Avrupa ikiciliğini kazanan Türkiye bu branşda Avrupa’nın en iyi 2’nci ülkesi oldu.

Turnuva da Milli takım Antrenörü olarak görev yapan Murat Sönmez; “Bu önemli başarıda Milli takımın başında olmak beni çok gururlandırdı. Ayrıca Erzincanlı Milli Sporcunun bu takımda yer alması ve Milli takıma en fazla sporcu veren il olması bizi ayrıca mutlu etti. Milli takımda yer alan Milli sporcularımız Aleyna Korkut,Nisanur Çimen,Gökay Göl, milli takımımıza önemli katkılarda bulundular. Türk Milli takımının 2’nci olduğu Avrupa Şampiyonasında 1’nci Danimarka 3’ncü ise Ukrayna oldu. 
Sporcularımızın bu başarısında bize her türlü desteği veren Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, sporcularımızın kulübü olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübüne çok teşekkür ederiz” dedi.