Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lise Müdürleri, akademik başarıyı artırma değerlendirme toplantısı yapıldı

Akademik, kültürel ve sportif faaliyetlerin değerlendirildiği Lise müdürleri değerlendirme toplantısı Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal başkanlığında yapıldı.

Akademik, kültürel ve sportif

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal başkanlığında Mustafa Doğan Anadolu Lisesinde yapılan toplantıya ortaöğretimden sorumlu Şube Müdürü Hasan Güneş, ortaöğretim şubesine bağlı lise müdürleri ve din öğretimi şubesine bağlı lise müdürleri katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal toplantının açılışında yaptığı konuşmada; değerler eğitimi, millî, manevi ve ahlaki hassasiyetlerin her şeyin ötesinde olduğunu akademik başarının ve diğer tüm eğitim unsurlarının bu süreçten sonra gelen gerçeklikler olduğunu ifade etti.

Toplantıda ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde değişen hususlar, destekleme ve yetiştirme kursları, 2023 yılında okullarımızın üniversiteye yerleşmedeki genel başarı durumları, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılım ve geçmiş yıllarda yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplantıda ayrıca lise müdürlerimiz ile periyodik olarak bir araya gelinmesi kararı alındı. İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, bugüne kadar Erzincan’ın eğitimine önemli katkılar sağlayan okul müdürlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.