Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçük Hafızlık öğrencileri Vakıflar Genel Müdürlüğün iftarında bir araya geldiler

Dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmak, pekiştirmek ve daha güçlü şekilde geleceğe aktarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü 81 ilde başlattığı iftar organizasyonu devam ediyor.

Dayanışma ve paylaşma kültürünü

Erzincan İl Müftülüğü Sümbül Valide Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitim alan hafız ve hafız adayları Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen iftar programına, Erzincan İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem, Gülay Demirci, İl Müftülüğü Şube Müdürleri Murat Çınar, Yusuf Yeniçeri, İHYA Vakfı Erzincan Şube başkanı Recep Topal, Sümbül Valide Kız Kur’an Kursu öğreticileri, Hafız ve hafızlık eğitimi alan öğrenciler katıldı.

İHYA Vakfı Erzincan Şube başkanı Recep Topal iftar öncesinde Sümbül Valide Kız Kur’an Kursu ile ilgili bilgi verdi. Topal konuşmasında; “Kursumuz hafızlık ve Hazırlık olmak üzere iki kısımdan oluşuyor. Hazırlık bölümünde 38 öğrencimiz bulunuyor. Hafızlık bölümünde de 41 öğrencimiz var. Ayrıca öğrencilerimiz yazın öğrendikleri unutmamaları için DHA bölümümüz var, burada da 20 öğrencimiz ile sadece Çarşamba günlerine özel Arapça sınıfımızda 30 öğrencimiz eğitimlerine devam ediyor. Ramazan ayı ile birlikte günlük 200-250 kişilik ihtiyaç sahiplerine yemek veriliyor. Bugün burada öğrencilerimize yönelik Vakıflar Genel Müdürlüğümüz tarafından iftar veriliyor” dedi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen iftar programında Hafız ve hafızlık eğitimi alan öğrenciler tarafından dua edildi. Programda Hafız ve Hafızlık eğitimi alan öğrenciler Vakıflar Genel Müdürlüğüne ikramlarından dolayı teşekkür ettiler.