Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakelle; YKS sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan öğrencilere başarılar dileyen 26 dönem Erzincan Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Sebahattin Karakelle, Üniversite sınavları eğitim hayatında bir geçiş noktası, istikbale yürünen yolda sadece bir basamaktır” dedi.

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak

Karakelle mesajında; Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) başvuran 3 milyon 36 bin 945 gencimiz 8-9 Haziran tarihlerinde sınava girecekler.

ŞİMDİDEN HEPSİNE ZİHİN AÇIKLIĞI VE BAŞARILAR DİLİYORUM

Üniversite sınavları eğitim hayatında bir geçiş noktası, istikbale yürünen yolda sadece bir basamaktır. Ancak her şeyin başı olmadığı gibi sonu da değildir. Zira eğitim ve öğretim uzun soluklu bir süreç olup insan hayatında her zaman var olan bir konudur. Bu nedenle bir eğitimci olarak üniversite sınavına girecek gençlerimizin sınav esnasında rahat olmaları, cevaplayamadıkları sorularda ısrarcı olmamaları yönünde küçük bir tavsiyem olacaktır.

Hayatın kendisinin bir imtihan olduğu gerçeğinden hareketle sınava girecek öğrencilerimize zihin açıklığı ve üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.