Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaleyi Gole Kapattılar

AnaGold24 Erzincan spor hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken kalecilerde yoğun tempo halinde çalışıyorlar.

AnaGold24 Erzincan spor

AnaGold24 Erzincan spor  hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken kalecilerde yoğun tempo halinde çalışıyorlar. Özel olarak kalecilerle ilgilenen kırmızı siyahlı ekibin kaleci Antrenörü Okan Gedikali, ligde az gol yiyen bir takım haline gelmek istediklerini belirtti.

Devre arasında kalecilerle iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Gedikali, son 4 maçta baktığımızda kalemizde 1 gol gördük ve bunu da en aza indirgemenin planlarını yapıyoruz şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çalışmalar ve kaleciler hakkında açıklamalarda bulunan Anagold24 Erzincan spor kaleci Antrenörü Okan Gedikali, şunları kaydetti; “ Güzel bir kamp dönemi geçirip iyi çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarda 3 kalecimizde iyi duruma geldik. Bunların grafikleri her  geçen gün artıyor. Geçtiğimiz maçta kalecilerimiz  iyi kurtarışlar yaptı ama bunun yanında talihsiz bir gol yenildi. Kalecilerimizin sezon sonuna kadar performansları iyi şekilde devam edecektir. 3 yetenekli kalecimizle lig sonuna kadar emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Çok gol yeme mevzusu takım  üzerinde psikolojik baskı oluşturuyor. Sadece kaleciyle ilgili bir sıkıntı değil  takım halinde bir sıkıntı. Ligin son 3 maçında uygulayabildik. Son maçında bir gol yedik. Yüksek bir gol oranına sahibiz ligde. Ligin en fazla gol yiyen ikinci takımıyız. Bunu çözmeye çalışıyoruz. Son 4 maça baktığımızda biraz daha iyi görünüyoruz.

Çalışmalarımızı bu noktada iyi götürmeye çalışıyoruz. Kalecilerimiz ve Defans iyi bir iletişim içerisinde götürmeye çalışıyor. Forvette başlayan ve kalecide biten bir Defans anlayışıyla takım olarak mücadele veriyoruz” dedi.  

Haber: Hasan Çakmak