Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaçak kazı yaparken yakalandılar

Erzincan Merkezde kaçak kazı yaptıkları tespit edilen 5 kişi Erzincan polisinin yapmış olduğu çalışma neticesinde kazı malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalandı.

Erzincan Merkezde kaçak kazı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak il genelinde 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Muhalefet suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan operasyon kapsamında; Erzincan İl merkezinde (S.T.), (A.C.), (E.Ş), (R.P), (İ.Ç.) isimli şahsılar kaçak kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalandı.

Yakalanan şahıslardan kaçak kazı esnasında kullandıkları üzerinde Arapça harflerin yazılı olduğu mermer parçası, kazma ve kürekler ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığının talimatlarına istinaden şüpheli (S.T.), (A.C.), (E.Ş), (R.P), (İ.Ç.) isimli şahıslar hakkında 2863 SKM kapsamında adli tahkikat adli makamlarca başlatıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.