Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarmadan Sevgi evlerinde kalan çocuklara anlamlı ziyaret

Jandarma Teşkilatının 184. Yıl dönümü dolayısıyla Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Hakan Dedebağı ve teşkilat mensupları Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdiler.

Jandarma Teşkilatının 184. Yıl

Gerçekleştirilen ziyarete Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, Kuruluş Müdürü ve sevgi evlerinde kalan Çocuklar ile birlikte Jandarma teşkilatı mensupları katıldı. 

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci; “milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yönünde gerçekleştirdiği hizmetleri ile ulusun takdirini ve gönlünü kazanmış Jandarmamızın 184. Yıl dönümünü kutluyorum dedi. 

İl Müdürü Serdar Demircinin tebrik konuşmasının ardından konuşma gerçekleştiren İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Hakan Dedebağı; Jandarma teşkilatının kuruluşu ve bu güne kadar özverili çalışmalarını çocuklarımıza anlatarak, huzur ve güvenin ebedi olması için tüm imkanlarıyla çalıştıklarını ifade ederek, sizlerinde ilerde jandarma teşkilatı ailemizde yer almanızı temenni ediyoruz dedi. 

Konuşmaların ardından günün anısına istinaden İl Müdürü Serdar Demirci tarafından İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Hakan Dedebağı’na plaket takdim etti. 

Program Katılımcılar ile sevgi evlerinde kalan çocuklar için yapılan ikramların ardından son buldu.