Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş insanı Gürdoğan’dan Sümbül Valide Sultan Kız Kur’an Kursuna Aşevi desteği

Erzincan İl Müftülüğüne bağlı Sümbül Valide Sultan Kız Kur’an Kursu ve İHYA İlim Hizmet ve Yardımlaşma Vakfı Erzincan Şubesi tarafından yapımına başlanan Aşevi inşaatını ziyaret eden hayırsever iş insanı Akif Gürdoğan’dan destek geldi.

Erzincan İl Müftülüğüne bağlı

İstanbul’da iş insanı olan Akif Gürdoğan ziyaretinin amacının hayır işlerinde öncülük yapan İHYA Vakfımızın hayata geçirdiği aşevi için bizlerde elimizden geldiğince destek olmak için çalışıyoruz, dedi. Gürdoğan, burada gönüllülüğe ve inanca dayanan bir eğitim sistemi ile Allah ve Resulün izinden yürüyen öğrencilerimiz yetişiyor. Hem bu dünyalarını hem de ahiretlerini güzel kılacak kazanımlarından dolayı öğrencilerimizin aileleri ve eğitimcileri başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İnşallah bizler de küçükte olsa katkımızın olması ile mutlu olacağız” dedi.

İHYA Vakfı Erzincan Şube Başkanı Recep Topal ise, Yavuz Sultan Selim Han Mısır dönüşü Erzincan’ı coğrafi olarak Medine’ye benzeterek Erzincan’ın tüm gelirlerini Medine’ye vakfetmiştir. Vakfiye gereği aşevi inşa ederek fakir fukara, garip gurabanın doyurulması açısından aşevinin yeniden ihya edilmesi için İstanbul’dan ilimize, annesi  “Havva Gürdoğan” adına inşa etmek ve bir an önce hizmete açılabilmesi için çalışmaları yerinde görmek üzere İhya vakfımızın danışma kurulu üyesi Akif Gürdoğan ziyarette bulundular. Destekleri ve nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Rabbim razı olsun” dedi.

Aşevinin tamamlanması ile Hafızlık eğitimi alan öğrencilerin yanı sıra Vakıf tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere de yemek yardımında bulunulacak.

Ziyaret sonrasında İHYA Vakfı Erzincan Şube başkanı Recep Topal tarafından iş insanı Akif Gürdoğan’a plaket takdim etti.