Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulunda Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyetin 100. Yılı coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Kutlama programı kapsamından Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı program büyük beğeni kazandı.

Cumhuriyetin 100. Yılı coşkuyla

Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa Ortaokulu okul bahçesinde düzenlenen kutlama programına okul idaresi, öğretmeler, öğrenciler ve öğrenci velileri katılım sağladı.

Saygı duruşunda ve İstiklal Marşının hep birlikte okunmasının ardından Türkçe Öğretmeni Öznur Yapıcı günün anlam ve önemine dair konuşmasını yaptı. Program 7/C sınıfı öğrencisi Elif Emergen’in “Cumhuriyet Nedir” adlı şiiri okuması ve 6/F Öğrencilerinin “Kurtuluş Kahramanları” adlı orotoryu ayakta alkışlandı.

29 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı adlı şiirlerin okunması sonrası 5/F sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Binler Yaşa Cumhuriyet” gösterisi, Cumhuriyet Özgürlüktür pankartı ve Atatürk resminin açılması büyük ilgi gördü.

Okul korosunun seslendirdiği şarkıların ardından okul öğrencileri tarafından okunan şiirler sonrasında tüm okul öğrenci ve öğretmenlerin de katılımları ile toplu olarak 10. Yıl Marşı seslendirilerek dans edilmesinin ardından sona erdi.