Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her gün 1.000 öğrenciye iftar yemeği

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde öğrenim görmekte olan ve KYK yurtlarında kalarak yemek hizmeti alamayan misafir öğrenciler ile kendi imkanları ve evlerde ikamet eden öğrenciler için Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde

Erzincan Valiliği koordinasyonunda Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi kampüsü merkez yemekhanesinde her gün 1.000 öğrenciye iftar yemeği verilecek.

Günlük 1.000 kişi ile sınırlı olan başvurular günlük olarak alınacak olup, Rota Erzincan Uygulaması üzerinden alınacak olan başvurular akşam saat 19.00 ile bir gün sonrası 12.30’a kadar yapılacaktır. Öğrenciler,  yaptıkları başvurular ile o akşamki iftar yemeğine katılabilecek. Rota Erzincan Uygulaması üzerinden yapılabilen başvurular günlük olarak bin kişiyi aştığında başvuru ekranı kapanacaktır.

İftar yemek sayısının belirlenerek israfın önüne geçilebilmesi amacıyla başvuruların alındığı iftar yemeğine sadece KYK ‘da kalan ve yemek hizmeti alamayan misafir öğrenciler ile evlerde kalan öğrenciler katılabilecek.