Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hemşerilerimizin ve tüm İslâm Âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi 26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle; Bu bayramın tüm mazlum milletlerin kurtuluşuna vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir

Karakelle mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sevgi, hoşgörü, sabır ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, ramazan ayından, bu güzel manevi mevsimden sonra kardeşlik ikliminin ve dayanışma ruhunun tazelendiği bayramı buruk ve hüzünlüde olsa giriyoruz. Ülke ve millet olarak Filistin coğrafyasındaki kardeşlerimizin yanındayız. Bu alçak saldırılar derhal ve bir daha tekerrür etmeyecek şekilde durdurulmalı, zalim terörist devlet İsrail’in fütursuzca saldırıları son bulmalıdır.

Birçok manevi güzelliklerle dolu bu ramazan mevsiminde, İslam âleminin huzuruna uzanan karanlık emelli eller, yine İslam âleminin kararlı ve sağduyulu yaklaşımlarıyla bertaraf edilecektir. Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir Ülke olarak İslam Âlemi içerisine sokulan her türlü fitnenin karşısında olacak, bütün mazlumları kucaklamaya devam edecektir.

Bu yaşadığımız Mübarek Ramazan Bayramının acılara, dertlere şifa olmasını diliyorum. Bu düşüncelerle Aziz Hemşerilerimizin ve tüm İslâm Âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.