Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güneş; Kargın için sadece bir aday değil, bir umut kaynağı olmayı hedefliyorum

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Erzincan Tercan İlçesi Kargın beldesi için belediye başkan adaylığı müracaatı yapan Eğitimci Adem Güneş, vizyonunun Kargınlı olarak Kargın için çalışmak olduğunu söyledi.

31 Mart 2024’te yapılacak

AK parti il binasına yakınları ile birlikte gelerek Kargın belde belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatını yapan Güneş, beldenin aydınlık geleceğine imza atacağını belirtti.  

1967’de Kargın’da doğduğunu ve beldede büyüdüğünü ifade eden Adem Güneş, Gençliğim bu topraklarda geçti ve şimdi tüm tecrübelerimi, ilçemizin geleceği için kullanmak istiyorum” dedi.

Eğitim ve İş Hayatı ile ilgili bilgi veren Güneş; Eğitim hayatıma Kargın’da başladım ve Atatürk Üniversitesi’nde kimya eğitimi aldım. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde eğitim yönetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım. 1992’den itibaren öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaparak eğitim alanında hizmet verdim. Eğitimde kalitenin artırılması ve öğrencilerimizin başarısının yükseltilmesi için çaba gösterdiğini söyledi.

Okul yöneticiliği görevleri süresince birçok projeyi başarıyla yönettiğini belirten Adem Güneş; Bu projeler arasında eğitimde inovasyon, öğrenci motivasyonu ve toplumla bütünleşmeyi hedefleyen çalışmalar yer aldı. Hem ulusal hem de uluslararası projelerde aktif rol aldım.

ÇEVRE DOSTU POLİTİKALARI HAYATA GEÇİRECEĞİM

Kargın’ın ihtiyaçlarını ve sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunlara yenilikçi çözümler getirmek istediğini belirten Güneş, Gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik projeler geliştirmek, ilçemizin sosyal ve kültürel yapısını güçlendirmek önceliklerim arasında. Ekonomik ve altyapı gelişimine odaklanacak, sürdürülebilir kalkınma ve çevre dostu politikaları hayata geçireceğim.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞMAYA ADAYIM

Kargın için sadece bir aday değil, bir umut kaynağı olmayı hedefliyorum. Eğitim ve yönetim alanındaki deneyimlerimle Kargın’a yeni bir vizyon kazandırmak istiyorum. Sadece belediye başkanlığına değil, hep birlikte, Kargın’ın daha aydınlık bir geleceğe adım atması için ortak aklı ön planda tutup sorunların çözümü için çalışmaya adayım”