Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik ve Spor faaliyetleri anlatıldı

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyetleri ve projelerinin tanıtımını yapmak amacıyla kahvaltı programında basın mensupları misafir edildi.

Erzincan Gençlik ve Spor

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Erzincan Öğrenci Yurdu Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, İlimizde görev yapan, yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.

Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından Sosyal Tesislerin konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. İl Müdürlüğünün, Gençlik Hizmetleri, Yurt Hizmetleri ve Spor Hizmetleri alanında faaliyetlerde bulunduğunu belirten İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, İlimize tesisleşme noktasında da her geçen gün yeni bir tesisin kazandırıldığını ifade etti.

Erzincan’ın birçok spor branşında başarılı olduğunun altını çizen İl Müdürü Mumcu, alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek elit sporcuların yetiştiğini kaydetti.  Gerçekleştirilen toplantıyı, kamuoyunu bilgilendirmek, spor faaliyetlerini ve gençlik etkinliklerini tanıtmak, ilgili projeler hakkında detaylı bilgi vermek için düzenlediklerini belirten İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, hangi tür spor etkinliklerinin gerçekleştirildiği, gençlik programları, spor tesislerinin durumu, sporcuların başarıları, gelecekteki projeler ve gençlik faaliyetleri gibi konuları içeren bilgiler paylaştı.

ERZİNCAN’DA SPORUN GELECEĞİNE YATIRIM

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu konuşmasında şunlara değindi; Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri için önemli bir adım atmıştır. Son dönemde ilimizde yapılan yeni spor tesisleriyle sporun ve gençliğin önemini vurgulamaya devam ediyoruz.

Modern bir stadyum, atletizm pisti, ve antrenman sahalarını içeren bu kompleks, futbol, Fitness, Halter, Boks, Masa Tenisi ve atletizm gibi spor dallarına hizmet vermektedir. Aynı zamanda sosyal etkinlikler için de kullanılmaktadır. Stat içerisinde bulunan İnovasyon Gençlik Merkezimizde gençlerimize birçok teknolojik atölyede hizmet verilmektedir. Gençlerimize yönelik eğitimlerin verildiği ve sosyal etkinliklerin düzenlendiği modern bir gençlik merkezi kurulmuştur. Burada gençlerimize farklı konularda eğitimler sunulmaktadır.

Erzincan’ımıza yeni kazandırılan ve kazandırılacak olan spor tesisleri, hem gençlerimize spor yapma ve gelişme fırsatı sunuyor hem de Erzincan’ı daha fazla spor etkinliği için bir destinasyon haline getiriyor. Sporun önemini vurgularken aynı zamanda toplumumuzun sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemesini teşvik ediyoruz. Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, bu tesislerin bölgeye ve gençliğimize katkı sağlamasını diliyor ve herkesi spor yapmaya ve gençlerimizin gelişimine destek olmaya davet ediyoruz. Sporla sağlık, sporla başarı!” dedi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK BİR YUVA SAĞLIYORUZ

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren 13 öğrenci yurdu bulunduğunu ifade eden İl Müdürü Mumcu, “Erzincan’da 13 öğrenci yurdumuz var. Bunlardan 6 âdeti merkezde geriye kalan 7 yurt ise ilçelerde bulunuyor. 13 yurdumuzun barınma kapasitesi ise 11 bin 77 öğrencidir. Üniversite öğrencilerimize sıcak bir yuva sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz demeden hizmet vermektedir” dedi.

Düzenlenen program İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’nun basın mensuplarının sorularını cevaplamasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.