Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Gençlik Sizin Eseriniz’ Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce ‘Gençlik Sizin Eseriniz’ projesi kapsamından İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 332 öğretmene bilgilendirme yapıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü ve Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordineli ‘Gençlik Sizin Eseriniz’ projesi” dahilinde ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında eğitim öğretim veren öğretmenlere yönelik, toplumun huzur ve güvenliğine yönelik eylemlere ve provokasyonlara karşı duyarlı ve dikkatli olmalarını sağlamak amaçlı Erzincan’a ilk ataması yapılan öğretmenlere bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda; Erzincan Merkez ve Üzümlü ilçesinde 166 öğretmene, Otlukbeli, Tercan ve Çayırlı ilçelerinde 97 öğretmene, Kemaliye ve İliç ilçelerinde 30 öğretmene, Kemah ilçesinde 12 öğretmene ve Refahiye ilçesinde 27 öğretmen olmak üzere toplamda 332 öğretmene seminer verildi.

Seminere katılım sağlayan öğretmenler almış oldukları eğitim dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ettiler.