Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazi Polis Memurlarına meslektaşlarından anlamlı ziyaret

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Gazi polis memurları Can Gülsever ve Tugay Toprak 19 Eylül Gaziler Günü’nde meslektaşları tarafından görev alanları olan şubelerinde ziyaret edildiler.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Vatanın bütünlüğü, Milletin huzur ve güvenliği için büyük bir cesaret, kahramanlık ve fedakârlıkla canları pahasına mücadele ederken gazilik şerefine nail olan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Gazi polis memurları Can Gülsever ve Tugay Toprak meslektaşları tarafından Gaziler gününde ziyaret edildiler.

Emniyet personeli polis gazileri olmaktan dolayı gururlu olduklarını belirten Gazi Polis memurları Can Gülsever ve Tugay Toprak, yakın ilgilerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’a ve ziyarete gelen meslektaşlarına teşekkür ettiler. 

Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, “bugün huzur ve güven içerisinde olmamızın, vatan ve millet uğruna hayatlarını seve seve feda eden ve tarih boyunca destanlar yazan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz sayesinde olduğunu, “Ölürsem Şehit, Kalırsam Gazi” anlayışı ile her daim dimdik ayakta duran bir millet olduğunu ifade etti.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle şehit ve kahraman gazilere şükranlarını sunduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Emniyet Teşkilatı olarak şehit ailelerimizin ve hayatta olan kahraman gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için teşkilat olarak bütün gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Gazi Polis memuru Can Gülsever 2016 yılında Muğla ilinde FETÖ/PYD terör örgütü mensuplarının darbe girişimi sırasında yaralanarak Gazi olmuştu. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevine devam ediyor.

Gazi Polis memuru Tugay Toprak ise Hakkâri İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken geçici görevle Ankara’da çalışırken 2016 yılında FETÖ/PYD terör örgütü mensuplarının darbe girişimi sırasında yaralanarak Gazi olmuştu.