Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Badmintoncular Samsun'dan madalyalarla döndüler

Samsun’11-15 Kasım 2023 tarihinde 240 kulüpten 650 sporcunun katılımıyla yapılan 19 yaş altı Gençler Türkiye Badminton Şampiyonasında Erzincan'ı temsilen giden sporcular yaptıkları maçlarla Türkiye'de en iyilerinden olduklarını bir kez daha ispat ettiler.

Samsun’11-15 Kasım 2023 tarihinde

5 Kategoride yapılan müsabakalarda Erzincanlı sporcular 2 kategoride Türkiye Şampiyonu olurken bir kategoride ikincilik bir kategoride de üçüncülük alarak toplamda 8 madalya alıp en çok madalya alarak en başarılı il oldu.

Şampiyonada büyük şehirlerle mücadele eden Erzincanlı sporcular kulüpler sıralamasında ise birçok büyük şehri geride bıraktılar. Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü Türkiye 2’ncisi Erzincan İl Özel İdaresi Spor kulübü de başarı kulüp arasında yerini aldı.

Şampiyonada alınan ferdi sonuçlarda çift kadınlar kategorisinde; Aleyna Korkut/Nisanur Çimen Çifti 1’nci Sudenuz Acun/Beren Aşkar Çifti 2nci,Elif İkra Özyiğit/Tuğcenur Korkmaz çifti ise 3’ncü oldular.

Karışık Çiftlerde; Nisanur Çimen /Gökay Göl çifti 1’nci, Elif İkra Özyiğit/Burak Çeşitcioğlu çifti 3’ncü oldular.

Şampiyonayla ilgili bilgi veren Erzincanlı Milli takım antrenörleri Murad Sönmez ve Uğur Erçetin; Erzincan’da birlik ve beraberlik içinde yürüttüğümüz çalışmalarımıza Erzincan Valiliğimiz, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Kulüplerimiz Erzincan İl Özel İdaresi ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulüplerimizin destekleriyle gerek ulusal gerekse uluslararası başarılarımız her gecen gün artarak devam ediyor. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.