Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Badmintoncular Avrupa’da madalya almaya devam ediyor

12-15 Ekim 2023 tarihlerinde Almanya'da yapılan Avrupa’nın en önemli gençler turnuvası olan U19 YONEX German Ruhr Turnuvasında Erzincanlı badmintoncular 3. olarak Türkiye'yi başarıyla temsil ettiler.

12-15 Ekim 2023 tarihlerinde

U19 YONEX German Ruhr Turnuvasında Aleyna Korkut 15 yaşında olmasına rağmen 30 Ülkeden 64 tek bayan sporcunun katıldığı turnuvada güçlü rakiplerinin içinden çıkıp yarı finalde de 1.Seri başı sporcuya 2-1 yenildi. 3.olarak turnuvayı tamamlayan Aleyna Korkut Erzincan’ın gururu oldu.

Yine 11-15 Ekim 2023 tarihlerinde Hollanda da yapılan YONEX Dutch Open 2023 Uluslararası turnuvasında Erzincanlı Milli sporcular Bengisu Ercetin ve Nazlıcan İnci 3.olarak Türkiye’ ye Bronz Madalya kazandırdılar. 

Turnuvalarla ilgili bilgi veren Mili Takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin; Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün bünyesinde ve destekleriyle sporcularımızın kulüpleri olan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdaresi Kulüplerinin destekleriyle Erzincan’ da Uluslararası sporcular yetiştirip ve Avrupa’da madalyalar almaya devam ediyor Erzincan’ın çocukları. Erzincan da yetişen sporcularımızın bu başarıları almaları bizi çok mutlu ediyor,  bu çalışmalarda bize destek veren herkese teşekkür ederiz. Bundan sonrada Erzincan’ımızdaki çocuklarımızı Milli takım ve Avrupa’da madalya getirecek şekilde yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdiler.