Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da zehir tacirlerine geçit yok

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne, Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır ve Erzincan’da düzenlenen “Narkogüç” operasyonlarında çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildiğini belirterek 16 şüpheli şahsın yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

Erzincan’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, 161 kilo 364 gram gelen uyuşturucu maddelerden SKUNK maddesi ele geçirildi.

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada; İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda birbirleri ile irtibatlı olan 35 ile 25 plakalı araçlar tespit edilmiştir.

Tespit edilen araçlardan şoförlüğünü Y.E.T’nin yaptığı 25.. plakalı araçta alınan karara istinaden Akyazı Uygulama Noktasında yapılan aramada; aracın bagaj kısmında, piyasa değeri yaklaşık 100 milyon TL olan ve 37 parça halinde toplam daralı ağırlığı 161 kilo 364 gram gelen uyuşturucu maddelerden SKUNK maddesi ele geçirilmiştir.

Şoförlüğünü F.T’nin yaptığı 35 .. plakalı araç ise Tercan İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yakalanmıştır. Yakalanan uyuşturucu maddenin organizatörü olarak tespit edilen B.T.V. kullanmış olduğu 35.. plakalı araç ile birlikte Kayseri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince aynı araçta bulunan S.A ile birlikte yakalanmıştır.

25. . plakalı araca uyuşturucu madde naklini, Erzurum İlinden gerçekleştiren şahısların; E.B. ve M.O. olduğu tespit edilmiş olup, E.B. isimli şahıs Bingöl Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüyle yapılan müşterek çalışmada yakalanmış, M.O. isimli şahsın yakalama çalışmaları devam etmektedir. Yakalanan 5 şüpheli şahısla ilgili tahkikat adli makamlarca yürütülmektedir” denildi.