Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da trafiğin gözü her yerde

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü tarafından trafik kurallarının eksiksiz uygulanabilmesi adına kentte farklı alanlara Güvenlik Yönetim Sistemi(KGYS) levhaları takıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Trafik kazalarının minimum seviyesine getirmek için yapılan çalışmalar kapsamında Erzincan merkezde Eski Mit Kavşağı, A-10 Kavşağı, Hastane Kavşağı, Mini Hal Kavşağı ve Eski Otogar Kavşağına 10 adet KGYS denetim levhası takıldı.

KAZALARIN EN AZA İNDİRİLMESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede; Erzincan trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü olarak kendi imkânlarımız ile yaptırdığımız 10 Adet KGYS Denetim Levhası 2023 yılı içerisinde kazaların arttığı görülen, Eski Mit Kavşağı, A-101 kavşağı, Hastane kavşağı, Mini Hal Kavşağı ve Eski Otogar kavşağına asılması sağlanarak yakalanma riski algısını artırarak vatandaşların daha dikkatli ve duyarlı olmaları, kazaların en aza indirilmesi adına çalışmalar aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. 
 
KGYS üzerinden yapılan incelemelerde ikinci sıra ve hatalı park eden araçlar, kırmızı ışık, cep telefonu, emniyet kemeri ve yaya önceliği denetimleri yapılıyor. Denetimlerd