Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da suç örgütlerine yönelik operasyon; 4 şüpheli tutuklandı

Erzincan Polisi, TCK – 149 Nitelikli Yağma -6136 SKM suçlarına yönelik 3 farklı adrese gerçekleştirdiği operasyonda 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Erzincan Polisi, TCK –

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce TCK – 149 Nitelikli Yağma -6136 SKM suçlarından yürütülmekte olan planlı/projeli dosya kapsamında; Erzincan İl merkezinde 3 farklı adreste 24 personel ve 3 Özel Harekât unsurunun katılımı ile eş zamanlı operasyon yapıldı.

Yapılan operasyon kapsamında (S.K-37), (S.K-36), (S.K-27) ve (S.K-22) isimli 4 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız silah ve şarjör, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve kartuş, 1 adet “sallama” tabir edilen bıçak, 1 adet “kasatura” tabir edilen bıçak, 1 adet muşta ele geçirildi.

Şüpheli (S.K-37), (S.K-36), (S.K-27) ve (S.K-22) isimli şahıslar çıkarıldıkları Erzincan Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.