Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Şehidin kardeşi dünya evine girdi

Van’ın Gürpınar İlçesi’nde devam eden operasyonlar sırasında askeri aracın kaza yapması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Fırat Kılıç’ın kardeşi düzenlenen düğün töreninde dünya evine girdi.

Van’ın Gürpınar İlçesi’nde devam

Önceki dönem Şehit aileleri koruma derneği başkanı Şehit Fırat kılıç’ın oğlu Murat Kılıç hayatını Şeydanur açıkgöz ile birleştirdi.

Düğün törenine şehit ailesini yalnız bırakmayan Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun yeni evli çifte mutluluklar dileyerek; Vatan, istiklal ve istikbal için gözünü kırpmadan kahramanca şahadete koşan yiğitlerimizin aileleri Aziz Türk Milletimize emanettirler.  Şehitlerimizin elleri öpülesi anneleri bizimde annemizdir, yüzünü asla yere eğmeyen vatan sağ olsun diyen babaları da bizlerin babasıdır. Bizlerde bugün bu önemli günlerinde yeni evli çiftleri ve ailelerinin yanında olmayı istedik. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni evli çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Şehit babası Özal Kılıç, oğlunun evlenmesi dolayısıyla mutlu olduklarını fakat mutluluklarının buruk olduğunu söyleyerek kendilerini bu özel günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.  

Bizlerde KENTHABER24 İnternet haber sitesi ve gazetesi olarak yeni evli Murat&Şeydanur çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.