Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da mali suçlara yönelik operasyon; 4 şüpheli yakalandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Türkiye genelinde gerçekleştirilen Mali Suçlara Yönelik Erzincan ilimizde 3 farklı adrese yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs yakalandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Erzincan’da Tefecilik (TCK – 241) suçunun işlenmesinin önlenmesi, faillerinin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde operasyon gerçekleştirildi.

                

Türkiye genelinde gerçekleştirilen Mali Suçlara Yönelik Erzincan’da 3 ve Gümüşhane ilinde 1 olmak üzere toplam 4 farklı adreste yapılan eş zamanlı operasyonda A.A., B.Y., G.Y. ve G.S. isimli 4 şahıs gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında şüphelilerin ikamet ve araçlarında yapılan aramalar neticesinde başka kişiler adına düzenlenmiş olan; 3 adet Tapu Belgesi, 1 adet Kadastro Tescil Bildirim Beyannamesi, 2 adet senet, 1 adet araç satış sözleşmesi, 1 adet noter makbuzu, 1 adet bankası hesap kartı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 38 adet 12 calibre fişek ele geçirildi.

A.A., B.Y., G.Y. ve G.S. isimli Şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikat adli makamlarca yürütülüyor..

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.