Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Kurtuluş yıldönümü etkinlikleri sürüyor

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Halk Dansları Topluluğu Gösterisi büyük ilgi gördü.

Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun

Erzincan’ın 106. Kurtuluş yılı farklı etkinliklerle kutlanıyor. Kutlama etkinlikleri kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Pro. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre Merkezinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Halk Dansları Topluluğu Gösterisi ve Elif Buse Doğan, Kağan Alptekin, Nilgün Kızılcı Konserine Erzincanlılar yoğun ilgi gösterdi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcıları Yusuf İzci, Ömer Özbay, Kamu Kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Elif Buse Doğan, Kağan Alptekin, Nilgün Kızılcı tarafından seslendirilen şarkılara katılımcılarda eşlik etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Enver Merallı’nın sahne alarak seslendirdiği şarkılar beğini alırken katılımcılar uzun süre ayakta alkışladı. Devam eden Programda Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Halk Dansları Topluluğu Gösterisi katılımcılara coşkulu dakikalar yaşattı.

Program sonunda Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Enver Merallı, sanatçılar Elif Buse Doğan, Kağan Alptekin, Nilgün Kızılcı’ya Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcıları Yusuf İzci, Ömer Özbay tarafından hediye takdimi ve ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.