Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da kaza 2 ölü, 3 ağır yaralı

Sabah saatlerinde Erzincan Sakaltutan mevkisinde meydana gelen kazada aynı araç içerisinde bulunan 5 kişiden 2 kişi ölürken 3 kişi de ağır yaralandı.

Sabah saatlerinde Erzincan Sakaltutan

Saat 8.30 civarında Erzincan Sivas Karayolu 30 kilometre mesafede Sakaltutan mevkisinde seyir halinde bulunan 27 AA 130 plakalı tıra arkadan çarpan 06 BIY 567 plakalı araçta bulunan Ehas Arslan ve Latif Altıntaş kaza yerinde ölürken aynı araçta bulunan sürücü Tevfik Arslan, Gökmen Altıntaş ve Naime Altıntaş ağır yaralandı.

Kaza alanına gelen İtfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması neticesinde yaralılar ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderilirken araç içerisinde sıkışan ve ölen 2 kişi morga kaldırıldı.

Yaşanan kaza ile ilgili konuşan yara almadığını söyleyen Tır şoförü İranlı Ali Rahimi; Sabah 8.30 civarı normal şeridimde ilerliyordum. Ani bir gürültü duydum. Aynadan baktım, durdum aşağı indiğimde otomobilin arkadan dorsenin altına girdiğini gördüm. Hemen 112’yi aradım ambulans ve ekipler geldi. Hala şoktayım dedi.

Kaza mahallinde jandarma, polis, AFAD, itfaiye ekipleri çalışmada bulunurken Cumhuriyet Savcının olay yeri incelemesinin ardından cesetler hastane morguna kaldırılarak tahkikat başlatıldı.