Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Jandarmadan uygulama; 1 araç trafikten men edildi

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Otobüslerin ve toplu taşıma araçlarının karıştığı trafik kazalarının en aza indirilmesi, taşımacılık faaliyetlerinin mevzuata uygun yürütülmesi ve yolcuların seyahatlerinin daha güvenli hale getirilmesini sağlamak maksadıyla denetimler yaptı.

Erzincan İl Jandarma Komutanlığı

Yapılan denetimler ile hem yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin ve toplu taşıma araçlarının sürekli olarak denetlenmesi hem de şoförler üzerinde “Algılanan Yakalanma Riski Duygusu”nun yoğun şekilde hissettirilmesi amaçlanıyor.

Sivil kıyafetli trafik jandarması denetim personeli tarafından toplu taşıma araçlarına yolcu gibi binilmesi suretiyle Erzincan İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 8 Trafik Jandarma Timi tarafından  denetimler icra edildi.

İcra edilen denetimler neticesinde; 1’i muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkmak, 2’si de seyir halinde emniyet kemeri kullanmamak olmak üzere toplam 3 adet toplu taşıma aracına bin 823 TL. Trafik idari yaptırım cezası uygulanırken, 1 araç ise trafikten men edildi.