Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da geç kalan adayları trafiğin isimsiz kahramanları sınava yetiştirdi

Sınava geç kalan ve kimliğini unutan adaylar, sınava yetişebilmek için zamanla yarıştılar. Erzincan’da kimliğini evde unutan, giriş belgesini kaybeden ve sınava geç kalan adayların yardımına polis ekipleri yetişti. Adaylar, saat 10.00’u görmeden trafik ekipleri tarafından sınav merkezine yetiştirildiler.

Sınava geç kalan ve

Erzincan’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik test’ine (AYT) geç kalan bazı adayları, sınav yerlerine trafik polisleri yetiştirdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen (AYT) ye katılacak adaylar, sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerinin önünde toplandılar. Adaylar güvenlik kontrollerinden geçirilerek sınav salonlarına alındı. EBYÜ ve diğer okullarda sınava giren adaylardan bazıları geç kalma telaşı yaşadı. Özellikle Üniversite yolu üzerindeki trafik akışının sağlanması ile birlikte sınava geç kalan öğrencilerin sınav yerlerine intikali bölgelerde bulunan trafik ekipleri tarafından sağlanarak öğrencilere yardımcı oldular.

Saat 10.15 itibariyle başlayan AYT için 10.00 itibariyle kapanan kapıların ardından okula başka aday alınmadı. YKS’ nin üçüncü oturumu Yabancı dil testi ise 15.45’te gerçekleştirildi.