Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 45 adet büyüme hormonu ve Botox için kullanılan iğne ele geçirildi

Erzincan İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen uygumlalar neticesinde piyasa değeri 100 bin TL olan 45 adet kaçak büyüme hormonu ile botoks iğnesi ele geçildi.

Erzincan İl Emniyet müdürlüğü

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Erzincan İl genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile yapılan çalışmalar neticesinde durdurulan İran plakalı yolcu otobüsünde yapılan kontrollerde; 300 paket gümrük kaçağı olarak değerlendirilen sigara ile 45 adet büyüme hormonu ve Botox için kullanılan tahmini piyasa değeri 100 bin TL olan İğne ele geçirildi.

5067 SKM suç kapsamında şüpheli İran uyruklu A.P. ve A.M. isimli şahıslar ve ele geçirilen malzemeler hakkında ilgili tahkikat adli makamlarca yürütülüyor.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; Kaçakçılık ile mücadele kapsamında vatandaşların huzur ve güvenliği kamu düzeninin sağlanması amacıyla ilimizde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir” denildi.