Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 1 milyon 250 bin TL değerinde kaçak tütün ve malzemeleri ele geçirildi

Erzincan polisi Kaçakçılara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda piyasa değeri 1 milyon 250 bin TL olan kaçak tütün ve malzemeleri ele geçirildi. 5 şüpheli yakalandı.

Erzincan polisi Kaçakçılara yönelik

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce İl genelinde 5607 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda; K.A., K.Y., H.Ö., Z.K. ve V.Y. isimli şahıslara ait 4 iş yeri ve eklentilerinde yapılan aramalarda; gümrüklenmiş piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 250 bin TL olan kaçak tütün ve malzemeleri ele geçirildi.

Yapılan aramalarda; 4 bin 573 paket gümrük kaçağı sigara, 5 adet elektronik sigara, 73 adet elektronik sigara likidi, 110 bin 215 dal bandrolsüz içi doldurulmuş makaron, 143 bin 800 dal bandrolsüz boş makaron, 34 kg 600 gram kıyılmış tütün, 573 adet mükerrer bandrollü toplam 90,05 kg tütün, 15,6 kg nargile tütünü, 1 paket sigara sarma kâğıdı ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan şüpheliler; K.A., K.Y., H.Ö., Z.K. ve V.Y. hakkında adli işlemler adli makamlarca yürütülüyor.

Erzincan Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkta devam edecektir” denildi.