Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Valisi Aydoğdu, “Halk Gününde” 40 vatandaşı dinledi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını devam ettiriyor.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu,

Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, ilgili birim amirleri ve hayırseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında başvuruda bulunan 40 vatandaşın istek, sorun ve taleplerine çözüm arayışında bulunuldu.

Vatandaşların dile getirdiği sorunları ve talepleri tek tek dinleyen ve sorunun çözümü veya talebin yerine getirilmesi için hazır bulunan il müdürlerine gerekli talimatları veren Vali Aydoğdu, “Bu toplantıları düzenli olarak yapmaya ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Her bir hemşerimizi can kulağıyla dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek, dertlerine derman olmak bizlerin öncelikli görevidir.” dedi.

Gerçek değişimin kalpten kalbe dokunarak başladığını, samimiyetle yol aldığını ve sevgiyle kemale erdiğini belirten Vali Aydoğdu; konuşmasının devamında, “Vatandaşlarımızın talep ve önerileri, Erzincan’ımızın daha yaşanabilir bir şehir olması için büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle onları dinlemek, dertleriyle dertlenmek. Kalplere dokunmak. Çok önemli. Kapımız, tüm vatandaşlarımıza her zaman açık” dedi.