Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Refahiye İlçesinde Cumhur ittifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Seçimlere kısa bir süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarına hız verirken Erzincan Refahiye ilçesinde Cumhur ittifakı seçim koordinasyon merkezi yüksek katılımla açılışı gerçekleştirildi.

Seçimlere kısa bir süre

Yoğun bir ilgiyle gerçekleşen Refahiye ilçesi Cumhur ittifakı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Refahiye Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Çakmak Paçacı, AK Parti Erzincan İl Başkanı Çetin Özyurt, MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Refahiye İl Genel Meclisi Üyesi adayı Tacettin Çiftçioğlu, Refahiye İl Genel Meclis Üyesi adayı Doğan Çakır, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Seçim Ofisi açılışında konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman: “Seçim programımıza Refahiye’de yoğun bir katılımla, Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezimizi açarak başladık. 31 Mart Türkiye’de Cumhur İttifakı’nın, Türkiye Yiz yılının gücüne güç kattığı bir milat olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde son Başbakanımız Binali Yıldırım’ın destekleri ile şehrimiz ve ilçelerimiz için çok güzel projeleri hizmet anlayışı ile hayata geçireceğiz.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler Seçimlerimizin,  Refahiye’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Cumhur ittifakı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışıyla Refahiye’de seçim çalışmalarına start verildi. SKM sürekli açık olacak ve vatandaşlara hizmet edecek.