Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan polisinden kumar oynanan adrese baskın

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 14 kişinin kumar oynadığı tespit edilen bir adrese baskın düzenledi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafınca, Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçu ile 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanuna Muhalefet kapsamında çalışmalar yapıldı.

26 DÖVÜŞ HOROZU ELE GEÇİRİLDİ

Erzincan ili sınırları içerisinde evinde horoz dövüşü yapılarak kumar oynatıldığı belirlenen konuyla ilgili adrese operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda Y.U. ve E.U. isimli şüpheli şahısların kumar oynanması için yer ve imkan sağladığı, 14 şahsın kumar oynadığı tespit edildi. Şüpheli şahıslara yapılan aramada üzerlerine bulunan 21 bin 780 TL ele geçirildi ve 14 şahsa idari yaptırım uygulandı. 26 dövüş horozu ise İl Tarım Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Operasyonda gözaltına alınan, Y.U. ve E.U. isimli şüpheli şahıslar hakkında adli işlem makamlar tarafından yürütülüyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Erzincan Emniyet Müdürlüğü olarak genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalarımızı yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı