Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Polisi öğrencileri bilgilendiriyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde Erzincan il genelinde eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerine ile öğretmenlere yönelik bilgilendirmelerde bulunuyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Erzincan Emniyeti, okullarda öğrenim gören geleceğin teminatı ve mimarı olan çocukları suçtan korunma yöntemleri hakkında bilgilendirmeye devam ediyor.

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi faaliyetleri kapsamında il merkezi Polis sorumluluk bölgesinde bulunan okullara; Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri, Çocuk Polisinin Görevleri, Trafik Güvenliği, Hırsızlık ve Dolandırıcılık, konularında Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde planlanan eğitimler kapsamında, Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünün de katılımıyla; Şehit Astsubay Uğur Fetih Özdemir Ortaokulu’nda 80 öğrenciye, TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde 120 öğrenciye, toplam 200 öğrenci ve öğretmenlere bilgilendirme yapıldı.

Ayrıca Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünün Resmi Sosyal Medya Hesapları Tanıtım Broşürleri ile Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un velilere mektubu ve dolandırıcılık broşürü dağıtıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada; Çocukların daha güvenli ortamlarda hayatlarını ve eğitimlerini sürdürebilmeleri için her zaman yanlarında ve görevlerinin başında olduğu ifade edildi.