Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Müftülüğü Diyanet izcileri için yemin ve fular değişim programı düzenlendi

Türkiye İzcilik Federasyonu Erzincan müftülüğü izcilik kulübüne bağlı iki oba altı aylık temel eğitim kursunu tamamlayarak, müftülük konferans salonunda düzenlenen yemin ve fular değişim töreniyle Gökalp obası, yurt ve dünya izcilerinin bir kardeşi oldular.

Türkiye İzcilik Federasyonu Erzincan

Erzincan İl Müftülüğü Çok Amaçlı Salonda düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem, İzci liderleri, Diyanet İzcileri ve aileleri katıldı.

Programda kısa bir açılış konuşması yapan Erzincan İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem “İl Müftümüz Muharrem Gül hocamız riyasetinde irşad faaliyetlerimizi her geçen gün çeşitlendirerek daha fazla gencimize ulaşmak istiyoruz. Bu kapsamda Erzincan İl Müftülüğü olarak izcilik faaliyetlerimizi artırmaya gayret edeceğiz.” diyerek programda emeği olan İzci liderleri ve izcilere teşekkürlerini ifade etti.

Yemin ve fular değişim törenine katılım sağlayan temel eğitimleri tamamlayan çocuklar, Diyanet İzcileri ve aileler eğitim süresince destek olan görevli ve yetkililere teşekkür etmeyi ihmal etmediler.