Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Barosunda “Mülteci Hukuku" Konulu Meslek İçi Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

Erzincan Barosunun ev sahipliğinde Arif Erkut Özkan ile Av. Sibel Şat Durkal'’ın sunumları ile" Mülteci Hukuku " konulu meslek içi eğitim semineri Üye avukatların katılımı ile yapıldı.

Erzincan Barosunun ev sahipliğinde

Erzincan Barosu toplantı salonunda “Mülteci Hukuku” konulu hizmet içi Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

Farklı konularda Hizmet İçi Seminerlerinin üye avukatlar ile stajyer avukatlara yönelik olarak devam edeceğini söyleyen Erzincan Barosu Başkanı Av. Âdem Aktürk, Meslektaşlarımızın bilgilerine, deneyimlerine ne kadar katkı sunabilirsek bizler için büyük mutluluk kaynağı olacaktır” dedi.

Erzincan Barosu Başkanı Av. Âdem Aktürk’ün konuşmasının ardından Arif Erkut Özkan ile Av. Sibel Şat Durkal, Uluslararası Mülteci Hukukunun Temel Esasları, 6458 sayılı Kanun Uygulamaları, Sınır Dışı Kararları, İdari Gözetim ve İtiraz Usulleri, Mahkeme Kararları ve Mülteci Hukukunda avukatların karşılaştıkları problemleri detaylı olarak katılımcılara aktarıldı.
Erzincan Barosu Başkanı Av. Âdem Aktürk, güzel sunumu ve paylaştığı kıymetli bilgiler için Arif Erkut Özkan ile Av. Sibel Şat Durkal’a günün anısına hediye takdiminde bulundu