Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Anadolu Lisesi Türkiye şampiyonu

Badmintonda milli takıma en fazla oyuncu veren il olan Erzincan, Giresun ilinde yapılan Türkiye finallerinde bir büyük başarıya daha imza attı.

Badmintonda milli takıma en

Türkiye Finallerinde Erzincan Anadolu Lisesi kız takımı Türkiye şampiyonu olurken Erkeklerde Erzincan spor lisesi Türkiye dördüncüsü olarak Erzincan’ın gururu oldular.

Giresun ilinde yapılan Gençler Badminton Türkiye Finali Şampiyonası’nda Erzincan Anadolu Lisesi kız takımı büyük şehir takımları dahil olmak üzere bütün rakiplerini yenerek finale kaldı. Finalde Eskişehir i 4-1 gibi farklı skorla yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Erzincan’ı temsil eden Erkek takımı Erzincan Spor Lisesi de ilk 3 maçını kazanarak 4’lü finale kaldı. 4’lü final oynanırken kötü bir şansızlık yaşayarak milli sporcularından birinin sakatlanması dolayısıyla müsabakadan çekilmek zorunda kaldı ve Türkiye 4’cüsü olarak şampiyonayı bitirdi.

Şampiyonayla ilgili bilgi veren milli takım hocaları Murad Sönmez ve Uğur Erçetin; “Erzincan Gençlik Spor il Müdürlüğü bünyesinde sürdürdüğümüz çalışmalarımız Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle ve sporcularımızın okulları olan Erzincan Anadolu Lisesi ve Erzincan Spor Lisesi müdürlüklerinin verdiği maddi manevi katkılarla sporcularımızı bu şampiyonaya hazırladık. Birlikte çalışmanın eseri olan bu başarı hepimizi gururlandırdı” ifadelerini kullandılar.